U6-U8, Minimix


U6-U8 holdene er for alle 5½-8 årige børn, der kan lide at bevæge sig og lege med en bold.

I Hvidovre IF Håndbold lægger vi vægt på, at det skal være sjovt og udfordrende på samme tid. Vi leger, løber, kaster, griber og spiller sammen – og så tilstræber vi, at børnene er mest muligt aktive og har flest mulige boldberøringer under hele træningen. Vi tager til halvdagsstævner ca. 6 gange på en sæson, og alle kan komme med.

Pt. har vi ca. 100 børn på U6-U8 holdene fordelt på 4 forskellige hold. Alle hold træner hver fredag, så der er knald på.

Hvornår kan dit barn starte?

Dit barn kan starte, når det er fyldt 5½ år. Derudover er der absolut ingen krav til, hvad dit barn skal kunne med en bold inden. Det vigtigste er, at barnet har lyst til at gå til håndbold. Så skal vi nok gøre vores bedste for, at dit barn får en sjov træning.

For børn, der er yngre end 5½ år, henviser vi til klubbens Trille Trolle-hold, som er et godt sted at starte og få smag for det at lege med en bold.

Forventninger

Når dit barn starter til håndbold, følger der nogle forventninger med til dig som forælder. Vi er en klub drevet helt på frivillig basis, og derfor er det nødvendigt, at alle hjælper til. Det kan fx være med trøjevask, kagebagning til juleafslutningen, en tjans i Dansborghallens kiosk “Grotten” eller en funktion som holdleder, når vi er ude til stævner.

Venteliste

Lige nu har vi venteliste på at starte op til håndbold. Med ca. 100 børn på U6-U8 holdene har vi valgt at stoppe for nye spillere, så vi kan give de børn, der allerede er medlemmer, en god træning hver gang. Vi optager dog nye spillere tre gange om året, hvis der er plads:

  • 1. september
  • 1. januar
  • 1. maj

Hvis dit barn har lyst til at spille håndbold i Hvidovre, så send en mail til hifventeliste@gmail.com og bliv skrevet op. Du hører fra os, når der bliver en plads ledig.

Mange hilsner

Krelle, Tina, Dorthe, Kristian og Tine (trænere)

Emma, Emma, Emil, Viggo og Gustav (hjælpetrænere)

Banner