U6-U7-U8, Minimix


U6-U7-U8 holdene er for alle 5½-8 årige børn (årgange 2011, 2012 & 2013), der kan lide at bevæge sig og lege med en bold.

I Hvidovre IF Håndbold lægger vi vægt på, at det skal være sjovt og udfordrende på samme tid. Vi leger, løber, kaster, griber og spiller sammen – og så tilstræber vi, at børnene er mest muligt aktive og har flest mulige boldberøringer under hele træningen. Vi tager til halvdagsstævner ca. 6 gange på en sæson, og alle kan komme med.

Vi har ca. 100 børn på U6-U7-U8 Minimix fordelt på 3 forskellige hold. Alle hold træner hver fredag i Danborgshallen, så der er fart på.

  • U5/U6 Årgang 2014/2013 kl. 16.00 – 17.00
  • U7 Årgang 2012 kl. 16.30 – 17.30
  • U8 Årgang 2011 kl. 17.15 – 18.30

Venteliste

Lige nu har vi venteliste på at starte op til håndbold på U6-U7-U8, Minimix med ca. 100 børn på holdene har vi valgt at stoppe for nye spillere, så vi kan give de børn, der allerede er medlemmer, en god træning hver gang. Vi optager dog nye spillere tre gange om året, hvis der er plads:
  • August
  • Januar
  • Maj

Hvis dit barn har lyst til at spille håndbold i Hvidovre, så send en mail til hifventeliste@gmail.com og bliv skrevet op, husk at skrive navn og årgang. Du hører fra os, når/hvis der bliver en plads ledig.

Hvornår kan dit barn starte?
Dit barn kan starte, når det er fyldt 5½ år. Derudover er der absolut ingen krav til, hvad dit barn skal kunne med en bold inden opstart. Det vigtigste er, at barnet har lyst til at gå til håndbold. Så skal vi nok gøre vores bedste for, at dit barn får en sjov træning.

For børn, der er yngre end 5½ år, henviser vi til klubbens Trille Trolle-hold, som er et godt sted at starte og få smag for det at lege med en bold.

Forventninger
Når dit barn starter til håndbold, følger der nogle forventninger med til dig som forælder. Vi er en klub drevet helt på frivillig basis, og derfor er det nødvendigt, at alle hjælper til. Det kan fx være med trøjevask, kagebagning til juleafslutningen, en tjans i Dansborghallens kiosk “Grotten” eller en funktion som holdleder, når vi er ude til stævner.

Hvis I har spørgsmål til os, er I velkommen til at kontakte Tina Munk på mobil 2085 2731 eller Anne Breum (Krelle) på mobil 4082 2881 eller skrive til hifmini@gmail.com

Mange hilsner Trænerteamet
Krelle, Tina, Charlotte, Christina, Daniel, Birgitte og Lars (trænere)
Simon, Markus, Marcus, Oskar, Villads, Sofie, Nanna, Andrea og Clara (ungtrænere)