U7

Velkommen til U7 hos Hvidovre IF Håndbold.


U7-holdet er for børn født i 2017, der kan lide at bevæge sig og lege med en bold. Vores U7-hold består af ca. 35 børn og vi træner hver fredag kl. 17.00 - 17.50 i Dansborghallen. Håndboldsæsonen varer fra 1. maj - 30. april.

Om håndboldtræningen på U7

I Hvidovre IF Håndbold lægger vi vægt på, at det skal være sjovt og udfordrende på samme tid. Vi leger, løber, kaster, griber og spiller sammen – og så tilstræber vi, at børnene er mest muligt aktive og har flest mulige boldberøringer under hele træningen.

Vi er flere trænere tilknyttet holdet og vi prioriterer at hjælpe det enkelte barn under træningen. Derudover har vi også ungtrænere, som er til stede ved hver træning.

Vi tager til halvdagsstævner 5-6 gange på en sæson, og alle kan komme med. Herudover tager vi også til strandhåndboldstævne i maj/juni måned samt Albertslund Cup i juni.

Hvordan melder jeg mit barn på holdet?

Ønsker du at dit barn skal gå til håndbold, skal du gå ind og oprette dit barn via vores hjemmeside Forside - Hvidovre IF - Håndbold (hvidovrehaandbold.dk). Ved registreringen skal du vælge U7.

Herefter kommer I på venteliste og vil få en bekræftelse herpå. Jeres barn er først tilmeldt holdet, når I bliver kontaktet af en træner. Vi har pt. en lang venteliste på U7 og I vil derfor opleve, at der kan gå lidt tid, før vi kan tilbyde jer en plads. Vi åbner kun op for ventelisten 3 gange om året.

Man kan desværre ikke komme til prøvetræning, da det giver for meget uro på holdene, og vi ønsker at give vores børn på holdet vores opmærksomhed.

Hvornår kan dit barn starte?

Dit barn kan starte, når I er blevet kontaktet af en træner og fået tilbudt en plads.. Derudover er der absolut ingen krav til, hvad dit barn skal kunne med en bold inden opstart. Det vigtigste er, at barnet har lyst til at gå til håndbold. Så skal vi nok gøre vores bedste for, at dit barn får en sjov og lærerig træning.

Forældresamarbejde

Når dit barn starter til håndbold, følger der nogle forventninger med til dig som forælder. Vi er en klub drevet helt på frivillig basis og derfor er det nødvendigt, at alle hjælper til.

Det kan f.eks. være med trøjevask, kagebagning, hjælp til klubbens årlige U13-finalestævne, hjælp i klubbens kiosk “Grotten”, hjælpetræner indimellem samt en funktion som holdleder, når vi er ude til stævner.

Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende U7, er du velkommen til at kontakte Rashdia eller Martin.

Hilsen U7-trænerne


Kontaktpersoner

Profile Image
Martin Led
Profile Image
Rashdia Siddique
Profile Image
Tin Zar Cho

Aktiviteter

August
Fre
16
U7 træning i Dansborg
17:00 - 17:50
Dansborghallen
Fre
23
U7 træning i Dansborg
17:00 - 17:50
Dansborghallen
Fre
30
U7 træning i Dansborg
17:00 - 17:50
Dansborghallen
September
Fre
06
U7 træning i Dansborg
17:00 - 17:50
Dansborghallen

Trænere og holdledere

Træner
Line Rånes
Profile Image
Træner
Martin Led
Profile Image
Træner
Rashdia Siddique
Træner
Camilla Andersen
Træner
Tin Zar Cho
Profile Image
Tin Zar Cho
330,00 kr. 1. aug