Information til trænere

Informationsfolder

Vi har samlet en lang række informationer til dig som træner/holdleder i Hvidovre IF Håndbold i denne informationsfolder. 

Vi håber, at den både kan give dig et overblik over træner/lederopgaven og samtidig anvendes som opslagsværk til at give svar på dine spørgsmål.  

Folderen er et supplement til informationerne på klubbens hjemmeside, klubbens Facebookside, Træner/ledergruppen på Facebook. Husk også at der kan hentes masser af erfaring og viden hos andre trænere og holdledere i klubben.  

Hvidovre Håndbold er på børne- og ungdomsområdet en breddeklub, og det er vigtigt, at glæden ved at spille håndbold er i absolut fokus. Ungdomsafdelingen favner bredt – lige fra de mindste på Trille Trolle til de ældste på U19.   


Holdsport - håndbog/brugervejledning


Vi bruger Holdsport som administrativt system i klubben.


 Alle medlemmer og trænere skal have en profil, hvor en række informationer skal fremgå. Det er vigtigt, at I holder informationerne opdateret, herunder særligt email-adresser.

Derudover skal der betalende medlemmer være tilkoblet et betalingskort til profilerne, som anvendes til opkrævning af kontingent, betaling til betalingsaktiviteter som stævner mv.

Derudover er der lang række funktioner i Holdsport, som de enkelte hold, trænere, spillere og forældre kan benytte sig af. Det kan være forskelligt fra hold til hold, hvor mange af funktionerne, som de enkelte hold anvender.

I håndbogen kan I også se, hvordan man samler de forskellige profiler under ét samlet login, hvilket kan være hensigtsmæssigt for forældre med flere børn i Holdsport.

På Holdsports hjemmeside er der derudover en omfattende FAQ, hvor I kan finde svar på næsten alle spørgsmål. 
 Den finder I her: https://www.holdsport.dk/da/sp...

Godtgørelsesskema for 2024 kan hentes her:

Godtgørelse 2024 HIF.xlsx